La llibreria

La Retrobada és una llibreria de segona mà, ubicada al barri del Poblenou de Barcelona i activa des del desembre de 2014, que es basa en una idea del món llibreter fonamentada en el tracte proper i la inclusió al barri que l’acull. Per tal d’aconseguir-ho és membre de l’Eix Comercial del Poblenou, s’implica en processos veïnals, ofereix activitats culturals i té a la venda publicacions i revistes de petits editors poblenovins. Va néixer amb la voluntat d’unir els punts forts de les llibreries de nou i les de segona mà, és a dir, tenir un tracte personalitzat, ser prescriptor i, al mateix temps, oferir llibres en bon estat a un preu assequible.

Es tracta d’una llibreria on el lector es pot moure de forma intuïtiva ja que està dividida en dos espais. Un d’assaig, amb seccions d’història, política, periodisme, biografies, filosofia i literatura entre d’altres; i un de novel·la amb diversos gèneres: negra, històrica, fantasia,  terror i còmic… traduccions i idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany,…), teatre, poesia i literatura infantil i juvenil. A més, compte amb una base de dades actualitzada diàriament amb més de 10.000 títols.

Més enllà del llibre físic, s’ha ampliat el ventall d’oferta literària a través de marxandatge especialitzat, la revista d’història i arqueologia Desperta Ferro, activitats i la venda online mitjançant la plataforma Iberlibro.

 

20151002_120434 (2).jpg

Anuncis