La llibreria

La llibreria de segona mà La Retrobada, ubicada al Poblenou de Barcelona, va iniciar la seva activitat el 2014 i es basava en una idea del món llibreter fonamentada en el tracte proper i la inclusió al barri que l’acollia. Per tal d’aconseguir-ho, era membre de l’Eix Comercial del Poblenou, s’implicà en processos veïnals, oferia activitats culturals i tenia a la venda publicacions i revistes de petits editors poblenovins. Va néixer amb la voluntat d’unir els punts forts de les llibreries de nou i les de segona mà, és a dir, tenir un tracte personalitzat, ser prescriptor i, al mateix temps, oferir llibres en bon estat a un preu assequible.

El desembre del 2019 La Retrobada deixa de tenir seu física i es reconverteix en llibreria online. En cinc anys es va aconseguir posar a l’abast de la gent del barri més de 25.000 títols, enviar-ne arreu del món, col·laborar amb associacions culturals i escoles, crear xarxes amb altres establiments i veïns i fer contactes amb agents del món del llibre que ens van permetre formar part d’altres iniciatives literàries.

Es poden fer consultes i compres online a través de la plataforma Iberlibro o el correu electrònic laretrobadallibreria@gmail.com

 

20151002_120434 (2).jpg