Donació i compra

Som una llibreria en canvi constant i per això també ens pots fer arribar els teus llibres. Ho pots fer per mitjà d’una donació o fer-nos una venda.

En el cas de les donacions, acceptem tot tipus de llibre excepte enciclopèdies i llibres de text escolars. Intentem donar-los una segona vida i en cas de no poder fer-ho, els portem a un punt verd de zona on passen a ser cedits a diferents fundacions o reciclats.

Pel que fa a les vendes, les condicions són les següents:

  1. El venedor es compromet a acceptar les condicions de la llibreria.
  2. Cal fer arribar una llista a la llibreria, per correu electrònic (laretrobadallibreria@gmail.com) o presencialment, en la que consti títol, autor, editorial i any.
  3. Es farà una primera selecció valorant els títols de la llista i una segona, a la llibreria, valorant l’estat dels llibres, que haurà de ser bo.
  4. Es pagarà 1€ per llibre adquirit i s’emetrà una factura detallada al venedor que haurà de posar el DNI i la seva firma.
  5. El pagament es realitzarà en efectiu o en vals de compra per utilitzar a la mateixa llibreria, a criteri del venedor.
  6. La Retrobada es reserva el dret a no fer compres durant períodes determinats. En aquest cas, s’avisarà als possibles venedors.

 Informem que actualment només es valoren compres de novel·la i llibres d’assaig editats a partir de l’any 2005.

20151002_120802 (2)

Anuncis